Comunicat de l’Esquitx sobre l’actual situació provocada pel COVID-19

En primer lloc, volem traslladar el nostre agraïment a totes les persones que no poden estar a casa i que estan treballant pel bé comú, professionals essencials com els sanitaris, personal sociosanitari en l’àmbit residencial, transportistes, personal del sector alimentari, personal de neteja, de seguretat i moltes més persones que estan més exposades que ningú i que les necessitem treballant.

Gràcies a totes les persones i en especial a totes les nostres famílies per estar a casa, per protegir-vos vosaltres i els demés, sabem que això no és fàcil i més quan hi ha infants.

Malgrat sabem que la majoria de persones que agafen la malaltia la superen sense problemes, sabem que hi ha molta gent que està greu, us enviem tota la força a vosaltres i a la gent que us estima.

Tota la nostra solidaritat amb aquelles persones que es veuran perjudicades econòmicament, que els seus ingressos ja es veuen amenaçats i ens posen en un escenari de vulnerabilitat a moltes persones.

Esperem que les autoritats prenguin mesures perquè un cop superem aquesta situació es facin accions per compensar les persones més damnificades.

Però ara és el moment de fer front a aquest virus i la millor manera és quedar-nos a casa, no sortir si no és necessari i només sortir seguint les normes establertes i prenent les mesures de protecció oportunes.

Tots els serveis i activitats que fem, estan tancades seguint totes les directrius fetes per les autoritats, però el personal de l’Esquitx continua teletreballant des de casa i estem a disposició de totes les nostres famílies per si hi ha situacions de vulnerabilitat, estem en contacte amb serveis socials, per coordinar possibles situacions urgents i vitals.

Hem establert els mecanismes oportuns per poder establir un treball eficient com a entitat i sobretot al servei dels infants i joves.

No obstant, la situació ens limita. No podem fer la feina com ens agradaria, però us volem traslladar que estem aquí, cada dia pensant en vosaltres, desitjant que arribi el dia que tornarem a obrir les portes, a sentir els somriures i alegria dels infants i no dubtem que aquest dia arribarà.

Ens podeu seguir per les xarxes socials, Facebook, Twitter, Instagram, també hem habilitat un canal de Telegram EsquitxSabadell, perquè estigueu informats de qualsevol aspecte. Podeu contactar per aquests canals o pel correu electrònic si necessiteu el nostres suport info@esquitxsbd.org.

Us demanem a tots i totes, que fem d’aquest dies difícils, una oportunitat per dedicar temps als nostres, a valorar realment les coses més importants de la vida, a donar-nos permís per viure les emocions com les sentim, a parlar amb sinceritat amb els infants però sempre donant informació veritable i equilibrada, establim rutines, hàbits saludables, fem una alimentació saludable, busquem coses a fer, establim diàleg i pactes de convivència que ens ajudin com a família.

Aquests dies estan sorgint moltes iniciatives per les xarxes socials que ens poden ajudar.

De part de totes les persones treballadores i voluntàries de l’Esquitx enviem una abraçada enorme a tots els infants i joves, vosaltres sou la nostra raó de ser.

widget desarrollado por Disqus