Un inici de curs diferent però més necessari que mai. 

Aquest setembre l'Esquitx ha tornat a obrir les portes i no han estat poques les incerteses i les dificultats per començar aquest curs tan diferent.

Malauradament hem de conviure amb aquest virus però per nosaltres és essencial que els infants, adolescents i joves puguin comptar amb el nostre suport.

L'estiu ens ha servit per tenir tota una experiència que ha ajudat a reprendre l'activitat diària del nou curs amb expertesa en tot aquest tema i així doncs, el nostre equip d’educadores ha fet de nou que tot sigui possible i que els nostres infants, adolescents i joves puguin tenir el nostre recolzament ara que és més necessari que mai.

Cada dia és una oportunitat, tot i la pandèmia nosaltres estem al costat de tots ells i elles, continuem treballant amb les mateixes finalitats, fent les nostres activitats per treballar aspectes de valors, emocions, hàbits, convivència, reforç... i celebrant dies especials com ara la castanyada. Però això sí, diferent a com ho hem estat vivint els darrers anys; doncs per exemple no podem barrejar grups, no podem compartir estones entre grans , petits i joves, som grups bombolla molt reduïts, només ens veiem els ulls perquè anem amb mascareta, ens rentem les mans molt a sovint i malgrat tot, cada tarda és una vivència genial com sempre.
 
Estem tremendament il·lusionades, fortes i amb la plena convicció que veure’ns setmanalment en directe és essencial.
 
De tan en tan també ens sona el telèfon i és una família que ens explica que els toca estar confinats a casa 10 dies per contacte d’un positiu, però tot i així estem al seu costat perquè l'equip educatiu continua també acompanyant aquests casos de confinament.
 
És cert però, que amb tristesa hem de dir que no tot ha estat possible. El Casal de migdia per joves és un projecte que ens ajuda la Fundació Probitas i no s’ha pogut dur a terme per una falta d'espais. El projecte hi participaven 30 adolescents on realitzàvem un espai menjador i un espai d’activitats de reforç educatiu i lleure en finalitzar l’institut.  
 
Finalment, expressar que sabem que tot això és la nova realitat i per davant de tot és important que ens protegim i ens cuidem i així ho fem i de moment podem dir que està essent ben diferent però molt valuós, no hem perdut la nostra raó de ser.

widget desarrollado por Disqus