LA MARCA ESQUITX

Una de les dinàmiques de l’equip humà de l’Esquitx va ser definir quina és la marca Esquitx, a través de definir unes preguntes concretes: Què som? Què estimem? Què serem sempre? Què odiem? Què mai serem? Què volem ser?

I responent col·lectivament és com hem fet aquest senzill i alhora difícil exercici de reflexió i construcció de la marca.

Un exercici de sumar allò amb el qual estem totes d’acord, consensuar aquelles coses que no totes veiem igual o de la mateixa manera, però finalment plegades hem aconseguit definir i tenir clar què som, què serem, què odiem, el que mai serem i el que volem ser i és d’aquesta manera com donem valor a la MARCA ESQUITX.

Seguidament ens plau compartir aquest bonic resultat on totes i tots estem d’acord en el que representa la nostra marca Esquitx. Convençudes també que aquesta marca només té sentit si hi posem consciència en cada acció feta.

Què som?

Som una entitat d’acció social i lleure que acull al col·lectiu d’infants i joves i creu en la transformació social i el treball comunitari.

Què estimem?

Estimem i creiem en els valors de l’entitat, en la diversitat, en la justícia social, en els infants i joves, en el benestar de la família i  en el treball en xarxa.

Què serem sempre?

Sempre serem un espai inclusiu, acollidor i atent a les necessitats. Que vetlla per l’apoderament d’infants i joves d’una forma solidària, empàtica, altruista i positiva.

Què odiem?

Odiem la segregació i les desigualtats ja sigui per motius culturals, econòmics, socials i qualsevol tipus de discriminació que afecti al desenvolupament de tota persona.

Som una entitat que refusem el funcionament del sistema i la falta de recursos que porten a l’assistencialisme.

Què mai serem?

Mai serem una entitat desvinculada del context més pròxim que busqui els seus propis beneficis.

Què volem ser?

Volem ser una entitat que creixi i pugui arribar al màxim de persones possibles sent un referent al barri, a la comunitat i a la ciutat, per a crear il·lusió i oportunitats amb un equip educatiu amb vocació i motivació.

widget desarrollado por Disqus