Bases del Concurs de fotografia #SantJordiEsquitx18

BASES

El concurs de fotografia de SANT JORDI 2018 que organitza L’Associació Juvenil Esquitx és obert a la participació de qualsevol persona. És el primer concurs que fem de fotografia per celebrar el Sant Jordi, sota el lema “Què és per tu Sant Jordi”

La finalitat és gaudir i celebrar la tradició cultural de Sant Jordi, amb el barri, amb els nostres infants i adolescents i amb totes les persones que coneixen l’entitat.

1. Heu de llegir les bases abans de presentar cap fotografia.

2. El concurs comença dimecres 11 d’abril i finalitza dimecres 18 d’abril.

3. Per poder participar, es pot fer de dues maneres:

Heu de seguir el compte

@esquitx_sbd

 a Instagram per participar (deixar que el compte d’esquitx d’Instagram també es faci seguidor vostre) . Cal etiquetar les fotografies amb el hashtag #santjordiesquitx18.

O també ho podeu fer enviant la foto per correu electrònic a:

santjordi@esquitxsbd.org

Totes les fotografies enviades per correu les posarem a l’Instagram de l’Esquitx, per tal que tothom les pugui veure també.

4. Les fotografies presentades no podran haver estat premiades en altres concursos ni estar pendents de veredicte d’altres concursos.

5. El veredicte es farà públic durant l’acte d’entrega de premis que se celebrarà el 23 D’ABRIL 2018 a les 19.00h a la Plaça Ovidi Montllor, on se celebrarà la Festa de Sant Jordi de l’Esquitx 2018. El/la guanyador/a es donarà a conèixer a

www.esquitxsbd.org/blog

dies després de l’entrega del premi.

6. En cas de ser premiada una fotografia, es demanarà l’arxiu original de càmera o mòbil per la seva impressió i exposició.

7. Els participants han de declarar-se autors de les obres. En cas contrari ells són els responsables directes dels danys i perjudicis que es puguin derivar per reclamacions dels autors originals. Els drets d’autor de les fotografies premiades seguiran essent del fotògraf.

8. Totes les fotografies presentades pel concurs podran ser reproduïdes en catàlegs, cartells o qualsevol suport de promoció del concurs, sempre citant l’autor o l’usuari. L’organització podrà disposar de les obres presentades, amb la finalitat de divulgar, sense ànim de lucre, el concurs i l’entitat.

9. S’acceptarà un màxim de 3 fotografies per participant i no es tindran en compte les valoracions d’altres usuaris sobre les fotografies que hi participin.

10.       La participació al concurs és gratuïta.

11.       No es permet contingut inadequat, obscè, sexualment explícit, violent, ofensiu, incendiari o difamatori, i el comitè organitzador tindrà la facultat de rebutjar les fotografies i els missatges que consideri inapropiades. Tot el contingut ha de complir amb els termes d’ús d’Instagram.

12.       És imprescindible l’assistència de la persona premiada al lliurament dels premis. Aquesta persona podrà designar algú en nom seu. En cas de no poder assistir, el/la guanyador/a renuncia al premi i no existeix en el seu lloc cap indemnització.

13.       El/La guanyador/a serà notificat via Instagram o correu electrònic, i en el nostre lloc web en algun moment després de la clausura del certamen. En cas de no tenir les dades o no poder contactar amb el/a guanyador/a, el premi quedarà desert.

14.       L’entrega de premis es realitzarà el 23 d’abril del 2018 a les 19.00h a la Plaça Ovidi Montllor, davant de la Biblioteca de Ponent de Sabadell.

El jurat estarà format per l’equip educatiu de l’Esquitx i la seva direcció.

En cas d’empat, passaran a sorteig les fotografies finalistes. La decisió del jurat serà inapel·lable.

El fet d’etiquetar la foto amb l’etiqueta o hashtag #santjordiesquitx18 o enviar-la a

santjordi@esquitxsbd.org

, implica l’acceptació d’aquestes bases. Davant de possibles dubtes en la interpretació de les bases prevaldrà el criteri de l’Associació Juvenil Esquitx de Sabadell. Aquesta es reserva el dret a modificar, en cas que resulti necessari, els procediments aquí establerts.

Per a qualsevol dubte referent a les bases, contacteu amb la Comissió organitzadora del Concurs a través del correu electrònic info@esquitxsbd.org o al telèfon 937257793.

PREMI:

Valorat en 380euros. Constarà de productes relacionats amb la cultura (entrades al cinema, al teatre, vals per llibres, material escolar, de manualitats, jocs de taula).

El Premi s’ha aconseguit gràcies a les aportacions dels  comerços del barri especificats al cartell del concurs.

widget desarrollado por Disqus