Curs d'APS de Construcció d'una Màquina Arcade

Benvingut al nostre emocionant curs d'Aprenentatge i Servei (APS) de construcció d'una màquina arcade, especialment dissenyat per a joves de 16 a 25 anys. Aquesta oportunitat única t'espera a Sabadell, en aquesta segona edició la formació es realitzarà a la Casa dels Pins, al carrer urguai, s/n.
Indicacions de com arribar: https://maps.google

Què aprendràs?

  • Aprendràs tots els passos necessaris per construir la teva pròpia màquina arcade, des de l'assemblatge fins a la programació.
  • No cal tenir cap coneixement prèvi. Estem aquí per guiar-te des del principi fins al final.
Quan i on?
  • Inici del curs: 2 de febrer del 2024
  • Finalització del curs: 22 de març del 2024
  • Dia i horari: Divendres de 10 a 12 del matí

Com pots apuntar-te? És fàcil! Si estàs interessat a formar part d'aquesta increïble oportunitat d'aprenentatge, només cal que omplis el formulari d'inscripció al nostre lloc web. Les places són limitades, així que assegura't de reservar la teva aviat.


Una cosa especial d'aquest curs és que les màquina arcade que construiràs sera donada al projecte socioeducatiu que treballen amb joves. Això significa que el teu aprenentatge no només tindrà un impacte positiu en la teva pròpia vida, sinó que també ajudaràs a millorar les oportunitats d'altres joves de la comunitat.

No deixis passar aquesta oportunitat per aprendre, crear i fer la diferència en les vides dels altres. Estem emocionats d'acompanyar-te en aquesta aventura!


Si tens alguna pregunta o necessites més informació, no dubtis en contactar-nos. Estem aquí per ajudar-te en tot moment.

Us esperem a Sabadell per a una experiència única i solidària!

Contacte: 93 725 77 93 o 664 001 416

APUNTA'T EN AQUEST FORMULARI: 
https://forms.office.com/e/aXrMU6T6q4