Campanya per millorar el pati de l’Esquitx

A l’actual equipament de la seu de l’Esquitx es desenvolupen els projectes com ara el Centre Obert i l’espai familiar de petita infància. Aquests son projectes socioeducatius que atenen a infància i famílies en situació de vulnerabilitat.

Actualment, el pati del local on es desenvolupen aquests projectes, està en un estat poc confortable pels infants.

Volem impermeabilitzar el terra, amb una pintura especial i posteriorment cobrir amb una gespa artificial de qualitat que doni confort i calidesa al pati, així com dotar-lo d’alguns elements decoratius i de joc.

Aquest local és propietat de l’entitat i tot i que realitzem un servei públic i essencial d’acció social no té suport per aquest tipus d’inversió des de l’administració pública i és per aquest motiu que emprenem aquesta acció de micromecenatge a través de la plataforma migranodearena.org per captar donatius de particulars i empreses.

L’objectiu és captar 2.500 € per fer possible aquest espai que permeti ser més confortable, bonic i segur pels infants que participen en els projectes socioeducatius.

La campanya té inici el dia 7 de juny fins el 5 de juliol. El més important és sumar petites contribucions per fer-ho possible.

L’Esquitx també fa una crida a compartir la iniciativa a les xarxes socials, per WhatsApp entre amigues, amics i familiars per intentar fer d’altaveu a la iniciativa.

La idea és poder tenir a punt el pati per l’inici de curs al setembre.

L’entitat posarà una placa en reconeixement a tots els mecenes, siguin particulars o empreses sempre que donin el seu consentiment en un racó d’aquest pati.

L’equip està il·lusionat amb aquesta possible millora i creu que contribuirà a que l’estada dels infants sigui molt satisfactòria, aportant calidesa, comoditat, seguretat i benestar per tots ells i elles.

Recordem que els donatius es poden fer a :

https://www.migranodearena.org/reto/el-pati-de-l-esquitx

widget desarrollado por Disqus